ooievaar-kopie.jpg
14 afbeeldingen

Week 1

Hoera de pups zijn geboren .Ze maken het goed 2 mooie meiden en knappe vent.

Faya Fien en Fifa. Ook met moeders caja gaat het goed ze zorgt goed voor haar pups.

Week 2

Wat gaat het goed met mama en de kroost ze komen goed aan en het worden al echte molletjes.

De oogjes en oortjes zijn open en gaan nu op ondekkings tocht. Het wiebeld al lekker door de werpkist heen.

Week 3

De puppys groeien als kool.Ze worden iedere dag gewogen en ze komen super bij soms 80 gram per dag. Ook zijn ze voor de eerste keer ontwormt.

Week 4

Deze week een droevige week we hebben afscheid moeten nemen van oma Utah. Gelukkig hebben we mooie afleiding. Maar we missen ze ontzettend. De pups zijn wee ontwormt deze week.

week 5

Wat gaat het hard en wat worden ze al groot ze groeien als kool.

Deze week weer een hoop prikkels.

Op eerste paasdag een familie uitje in de auto, spannend effe piepen maar het ging heel goed met zijn alle lekker warm in de bench.

Vrijdag zijn de pups gechips en is er DNA afgenomen.

En de eerste kennismaking met de buiten lucht lekker hobbelen in het lange gras wat een feest geweldig om te zien.

Genieten dus wat een feest hier in huis :)

Week 6

De pups zijn alweer 6 weekjes oud. Het word aftellen voor de baasjes maar ook voor ons helaas. Weer veel op pad geweest met de pups en  leuke bezoekjes gehad. Een heel speciaal bezoekje gebracht bij de baasjes van felsi in Maren-Kessel. Vandaag zijn we bij de intra-tuin geweest en wat een feest en bekijks hadden we prachtig. Ook zijn ze ontwormt deze week en veel naar buiten geweest lekker ravotten en spelen in het hoge gras.Volop genieten.

Week 7

Alweer 7 weekjes oud bijna tijd om afscheid te nemen nog even van de puppys genieten. Maandag zijn we naar de dierenarts geweest voor de eerste inenting en de gezondheidcheck . En ze zijn allemaal APK goed gekeurd mooie gebitjes en helemaal gezond verklaard. Weer veel naar buiten geweest en in de auto om te wennen. ook de eerste beautybeurtjes gehad in de trimsalon . Ze zijn lekker gewassen en kennis gemaakt met de borstel,kam en waterblazer. Een beetje spannend allemaal.