51685682_1497934187006967_6398975687302053888_n.jpg
14 afbeeldingen

 


Welkom op de site van Susan`s Hondentrimsalon. Het adres voor vakkundig en professionele vachtverzorging voor u trouwe viervoeter        

abhb logo.gifMijn naam is Susan Zeestraten en ben trotse eigenaresse van de Susan s hondentrimsalon. We hebben een Portugese Waterhond een schnauzer en  twee Polski Owczarek nizinnys. Op de site kunt U meer lezen over dit leuke ras waar we mee showen en af en toe een nestje mee fokken.


Susan s  Hondentrimsalon is gestart in Groesbeek en is in 2001 verhuisd naar Oosterhout tussen Nijmegen en Arnhem. De salon is nu gevestigd aan de Dijkstraat. Klanten komen uit wijde omgeving en ik trim al 30 jaar en nog iedere hond met veel plezier.

Wij werken volgens ras standaard maar kijken ook naar de wensen van de klant. We proberen er een trendy snit van te maken en kijken wat mogelijk en passend is bij de vacht van de hond. De honden worden gewassen, nagels geknipt en de oren gereinigd. Ook kunt U bij ons terecht voor alleen een was of borstel beurt. Elke viervoeter groot of klein ras of rasloos is welkom in onze salon. Bij ons staat professionaliteit en netheid voorop.

Er word gewerkt met de nieuwste methodes en de salon is van allerlei moderne apparatuur voorzien. Een hydraulische bad en hydraulische trimtafels zodat de honden makkelijker op de tafels en in het bad kunnen stappen. Wij wassen de honden met een badpomp dat betekend een diepere vachtreiniging en geeft tevens een huidmassage voor een betere doorbloeding van de huid. Wij wassen de honden met een diervriendelijke shampoo van het merk double K. De honden worden in een speciale ruimte gedroogd. Ook  word er gebruikt gemaakt van de Clippervac een soort afzuigsysteem waar de haren door worden opgezogen .Het werk voor ons en voor U hond word makkelijker gemaakt en minder rond dwarrelig haar in de salon. Dagelijks word onze salon en het gereedschap gereinigd en gedesinfecteerd.

Ook zijn we voorzien van airco zodat in de warme zomer de honden niet alleen met een frisse coupe maar ook met een frisse neus naar huis gaan. Susan s hondentrimsalon is een van Lid van de ABHB (Algemene Belangen Hondentoilleteer Bedrijf) 

Af en toe ziet U nieuwe gezichten in de salon en wij geven graag leerlingen de kans om ons mooie vak te leren. Het is gezellig en als ze er klaar voor zijn leren ze het plukken knippen en efileren op hun zelf mee gebrachte hond. Op de maandag en  dinsdag is Linda in de salon. Ze doet de opleiding in Barneveld. Op de woensdag is washulp Nicolle er.Ze zorgt  ervoor dat de honden fris gewassen en gefhont worden.
Sinds kort kunt u in de salon de hipste en leukste halsbandjes verkrijgen in alle trendy kleuren of in streepjes blokjes snorretjes noem maar op.Ook zijn er leuke trendy manden dekjes regenjasjes hondenbakken te bestellen van het franse merk Bobby.
Kijk ook eens op onze nieuwe webshop waar U alle nieuwste snufjes kunt vinden voor Uw trouwe viervoeter.

 

Op het trimvak zijn er steeds nieuwe ontwikkelingen gaande. Om goed bij te blijven gaan we naar hondenshows en volgen we regelmatig specialisatie cursussen en seminars  die specifiek op een ras gericht zijn. Zo hebben we o.a. cursussen gevolgd voor het trimmen van de poedel, labradoodle, goldendoodle,kerry-bleu terrier, softcoat wheaten terrier, fox-terrier, Portugese waterhond,setter en de schnauzer.

Een andere manier om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen is het deelnemen aan trimwedstrijden.

In 1994 heb ik voor het eerst meegedaan aan de Nederlandse kampioenschappen hondentrimmen met Max en het was een grote verrassing voor mij toen de jury bekend maakte dat Max er het beste bij liep. Zo heb ik vele keren mee gedaan aan Nationale en Internationale trimkampioenschappen en verschillende keren prijzen gewonnen,  6 keer goud, 11 keer zilver en 7 keer brons. En een award voor het deelnemen aan de creative styling en  voor beste omgang met hond.

Deze prijzen zijn niet alleen een teken dat ik zelf tevreden ben maar ook een vakkundige jury mijn werk weet te waarderen.

Tevens ben ik voor de derde keer geselecteerd om voor het Nederlands Groomteam dat Nederland moet gaan vertegenwoordigen voor de wereld kampioenschappen .

U kan bij ons terecht voor een volledige verzorging voor uw hond enkel op afspraak.Gelieve een afspraak minimaal 4 weken op voorhand te maken aangezien de lange wachttijden.

   
Susans Hondentrimsalon