67401978_3149236391783056_5349528255617564672_n.jpg
15 afbeeldingen

                                        NIEUWS
 SUSAN WINT  RES BEST IN SHOW GOLDEN GROOMER  BELGIE MET SCHNAUZER


 

Welkom op de site van Susan`s Hondentrimsalon. Het adres voor vakkundig en professionele vachtverzorging voor u trouwe viervoeter        

abhb logo.gif

 

Mijn naam is Susan Zeestraten en al bijna 30 jaar trotse eigenaresse van de Susan s hondentrimsalon. We hebben een Portugese Waterhond een schnauzer en een Polski Owczarek nizinny. Op de site kunt U meer lezen over dit leuke ras waar we mee showen en af en toe een nestje mee fokken.Susan s  Hondentrimsalon is gestart in Groesbeek en is in 2001 verhuisd naar Oosterhout tussen Nijmegen en Arnhem. De salon is nu gevestigd aan de Dijkstraat. Klanten komen uit wijde omgeving en ik trim al 30 jaar nog iedere hond met veel plezier.


Wij werken volgens ras standaard maar kijken ook naar de wensen van de klant. We proberen er een trendy snit van te maken en kijken wat mogelijk en passend is bij de vacht van de hond. De honden worden gewassen, nagels geknipt en de oren gereinigd. Ook kunt U bij ons terecht voor alleen een was of borstel beurt. Elke viervoeter groot of klein ras of rasloos is welkom in onze salon. Bij ons staat professionaliteit en netheid voorop.


In 1994 heb ik voor het eerst mee gedaan aan de Nederlandse Kampioenschap Hondentrimmen.Het was een grote verrassing dat Max er het mooiste bij liep. Zo heb ik vele keren mee gedaan aan nationale en internationale trimwedstrijden wedstrijden.


Waar ik 7 keer goud 14 keer zilver en 7 keer brons heb gewonnen. Ook een award voor de creative grooming en een prijs voor de beste omgang met hond.


Voor de vierde keer ben ik geselecteerd voor het Nederlands Groomteam dat Nederland vertegenwoordigd op de Wereld Kampioenschappen. Het volgende WK is in mei 2020 waar ik Nederland vertegewoordigd in de plukklasse met een schnauzer.In onze salon gewerkt met de nieuwste methodes en de salon is van allerlei moderne apparatuur voorzien. Een hydraulische bad en hydraulische trimtafels zodat ook grote honden makkelijker op de tafels en in het bad kunnen stappen. Wij wassen de honden met een badpomp dat betekend een diepere vachtreiniging en geeft tevens een huidmassage voor een betere doorbloeding van de huid. Wij wassen de honden met een diervriendelijke shampoo van het merk double K. De honden worden in een speciale ruimte gedroogd. Ook  word er gebruikt gemaakt van de Clippervac een soort afzuigsysteem waar de haren door worden opgezogen .Zodat het werk voor ons makkelijker word gemaakt. Dagelijks word onze salon en het gereedschap gereinigd en gedesinfecteerd.


Ook zijn we voorzien van airco zodat in de warme zomer de honden niet alleen met een frisse coupe maar ook met een frisse neus naar huis gaan.


Susan s hondentrimsalon is een van Lid van de ABHB (Algemene Belangen Hondentoilleteer Bedrijf) 


Af en toe zijn er nieuwe gezichten in de salon en wij geven leerlingen graag de kans om ons mooie vak te leren.Talitha loopt op het moment stage en doet de opleiding in Barneveld naast de stage werkt ze in het Hondenpension.Ook Noel loopt stage naast haar school volgt ze de opleiding bij Trim. Op de woensdag is washulp Nicolle er en zei zorgt  ervoor dat de honden fris de deur uit gaan.

 

U kan bij ons terecht voor een volledige verzorging voor uw hond enkel op afspraak.

Gelieve een afspraak minimaal 8/10 weken op voorhand te maken aangezien de lange wachttijden.

   
Susans Hondentrimsalon