74169712_1713667298766987_7205747429423972352_n.jpg
7 afbeeldingen

Welkom op onze Site van Kennel   UhcajaponsIn 2003 hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met dit leuke ras en onze eerste Nizinny (Utah) geimporteerd uit Frankrijk. We hebben met Utah geshowt en ze inmiddels Nederlands Kampioen en Jeugdwinner. Jammer genoeg hebben we in mei dit jaar afscheid moeten nemen van Utah.We fokken af en toe een nestje pups. In het laatste nest van Utah hebben we een teefje (Caja)  gehouden.Caja heeft nu drie nestjes gehad. Onze pups worden samen met onze kinderen in huiselijk kring groot gebracht. Zodat ze aan alle geuren, kleuren en geluiden kunnen wennen en goed gesocialiseerd worden.
Omdat het een ras is dat regelmatig geborsteld moet worden, laten we de pups ook kennis maken in onze hondentrimsalon en laten we ze wennen op de trimtafel.
Wij proberen goede combinaties te selecteren om gezonde lieve en rastypische pups te fokken. Onze honden zijn getest op erfelijke oog en heupafwijkingen en sinds kort ook  DNA getest wat per juni verplicht is.Tevens fokken wij volgens de regels van de raad van beheer op kynologisch gebied. Al onze honden zijn voorzien van een FCI stamboom en Europees paspoort met gezondheidsverklaring. Ze worden gechipt, geent, ontwormt en worden verkocht met een verkoop contract.
Indien u interesse heeft in dit leuke ras, nodigen we u graag uit om kennis te maken.
 
In 2013 hebben we een Portugese waterhond (Ydun) geimporteerd uit Denenmarken. Ydun is mijn wedstrijd hond en gaat vaak mee naar hondentrimwedstrijden in binnen en buitenland. Er word een nestje pups verwacht van haar in juli 2018.
In 2017 hebben wij Qiwi  een dwergschnauzer peper en zout uit Zweden geimporteerd. Ook Qiwi gaat mee naar Hondentrimwedstrijden.
We wonen samen met dit leuke stel en onze twee kinderen in Oosterhout Gelderland.
  


klik op Stamboom UTAH DE KAILLHANES +
klik op Stamboom CAJA
klik op Stamboom Qiwi
klik op Stamboom Ydun
 
Qiwi-zweden.JPG