Welkom op onze Site van Kennel Uhcajapons

Uhcaja is onze kennelnaam een mix genoemd naar onze eerste 2 Nizinnys

We hebben 18 jaar gefokt en geshowd. We hebben onze eerste onze eerste Nizinny (Utah) uit een nestje uit Frankrijk. Van het laatste nest van haar hebben een teefje aangehouden Caja ze is inmiddels 10 jaar en geniet nog iedere dag van haar ouwe dag bij ons.

 

In 2013 hebben we onze eerste Portugese Waterhond (Ydun) in Denenmarken gehaald. Ydun is mijn wedstrijd hond en gaat vaak mee naar hondentrim wedstrijden in binnen en buitenland. Ydun heeft 2 prachtige nestjes gehad.

In 2017 hebben wij Kiwi onze dwerg Schnauzer peper en zout gekocht  in Zweden. Ook zei gaat mee naar Hondentrimwedstrijden en is ook vaak te zien op de hondenshow. Kiwi krijgt in juli haar eerste nestje pups.

Wij proberen goede combinaties te selecteren uit mooie bloedlijnen om gezonde lieve en ras typische pups te fokken. Onze honden zijn getest op o.a. oog en heupafwijkingen .. Tevens fokken wij volgens de regels van de raad van beheer op kynologisch gebied. Al onze honden zijn voorzien van een FCI stamboom en Europees paspoort met gezondheidsverklaring. Ze worden gechipt, geënt, ontwormt en worden verkocht met een contract.

Onze pups worden samen met onze kinderen in huiselijk kring groot gebracht. Zodat ze aan alle geuren, kleuren en geluiden kunnen wennen en goed gesocialiseerd worden. Het is een ras  dat regelmatig geborsteld moet worden, we laten we de pups ook kennis maken in onze hondentrimsalon zodat ze kunnen wennen op de trimtafel.

Samen met dit leuke stel en onze twee kinderen wonen wij in Oosterhout Gelderland.

Indien u interesse heeft in dit leuke ras, nodigen we u graag uit om kennis te maken.

klik op Stamboom UTAH DE KAILLHANES +
klik op Stamboom CAJA
klik op Stamboom Qiwi
klik op Stamboom Ydun